expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nedjelja, 27. kolovoza 2017.

GOTOVO JE Partizan dogovorio s prvom BOMBOM, slijedi još veći potres


Iz najbližih izvora rođenom Zrenjanicu stigla je potvrda, a Bambi će ipak potpisati ugovor na tri, a ne na dvije godine kako je prvobitno nagađano.
"Da, sve je dogovoreno, Bambi se vraća u Partizan. Sve će biti ozvaničeno u utorak", potvrđeno je za "Sportske".

Preostali su još sitni detalji da se riješe sutra, a u utorak će 30-godišnji Zrenjaninac biti predstavljen kao najveće pojačanje pred Ligu Evrope.
Bambi je od ovog ljeta slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor s moskovskim CSKA.
Tokom čitavog leta je trenirao u Beogradu, imao je brojne ponude iz Turske i s Istoka, ali je odlučio da se vrati u svoj Partizan.
Ali to nije sve , kao da Bambi nije dovoljna bomba , celnici Partizana su izjavili kako je jos jedan transfer rijesen
U prošlosti je nosio dres i velikog Manchester Uniteda, a interesantno da bi crno-bijele mogao pojačati i sjajni ...
Da pogledate koji ce igrac pojacati Partizan kliknite na sliku ispod !
loading...

subota, 26. kolovoza 2017.

Hoffenheim izborio bod u Leverkusenu, majstorija Lewandowskog



Andrej Kramarić zabio je i drugo kolo u nizu. Nakon što je u prošlom kolu golom srušio Werder, ovog puta pomogao je samo Hoffenheimu da stigne do boda (2:2) kod Bayera. Apotekari su dvaput vodili (Wendell i Bellarabi), no prvo je za Hoffenheim izjednačio Kramarić, koji je lijepo pogodio u 47. minuti nakon asistentcije Wagnera, da bi konačni rezulatt u 70. minuti postavio Uth. Bičakčić je odigrao 90 minuta i skrivio je penal.
Bayern je u četiri minute slomio Werder u Bremenu te na krilima Roberta Lewandowskog slavio 2:0. Poljak je prvi gol majstorski zabio petom u 72. minuti, a konačnih 2:0 postavio je u 75. udarcem s 13, 14 metara. Treba naglasiti da je prvi gol Robert postigao iz ofsajda.
Kovačev Frankfurt  kod kuće je izgubio 1:0 od Wolfsburga kojem je tri boda donio Didavi u 22. minuti.
Augsburg i Borussia Mönchengladbach odigrali su 2:2.
Kenan Kodro od 71. minute igrao je u gostujućem porazu Mainza od Stuttgarta.

Majstoriju Lewandowskog pogledajte klikom na sliku ispod !
loading...

subota, 8. srpnja 2017.

ISPOVEST: UDRUŽILA SAM SE SA NJEGOVOM LJUBAVNICOM DA MU SE OSVETIMO…



Sam si je kriv što je do ovoga došlo i trebao je biti spreman na to da će se desiti kad tada. Nije me trebao prevariti niti je njoj trebao lagati da je slobodan čovjek, kao što je i sama rekla da je znala da ima ženu i dijete nikada ne bih bila sa njim sigurno. Ali eto on je njoj lagao i rekao kako je slobodan i naravno cura se zaljubila u njega i lako se upustila u vezu sa njim, vjerojatno bi tako svaka napravila ruku na srce tako je i njoj ništa baš ne zamjeram jer je…ZA NASTAVAK KLIKNI NA SLIKU ISPOD !
loading...

utorak, 6. lipnja 2017.

ISPOVEST: Radim u skoli kao nastavnica biologije,niza sam rastom,grudi povece,du*e onako osrednje,nisam lepotica,ali kažu da sam slatka i omiljena sam zbog svoje vesele naravi,ali ono uglavnom misle da sam pravo nevinasce….


Radim u skoli kao nastavnica biologije,niza sam rastom,grudi povece,du*e onako osrednje,nisam lepotica,ali kažu da sam slatka i omiljena sam zbog svoje vesele naravi,ali ono uglavnom misle da sam pravo nevinasce,neki dan kad sam krenula na posao odjednom je pocela da mi gori pi*ka,zestoko sam se na*alila ne znam ni sama,došlo mi tako,dok sam se spremala za posao samo mi je ku**c bio u glavi,pu*ilo mi se,shodno tome sam se i obukla,crna suknja,mrezaste carape,pink cipele sa visokom stiklom i bela bluza,kad sam se tako obucena pojavila u skoli svi su blenuli u mene,neobicno im je bilo da što sam se tako obukla,jedan kolega mi je u prolazu dobacio da obaram s nogu u tom izdanju,a meni u glavi ku*ac i samo ku*ac,oce p**kica da mi explodira,djacima sam zadala da citaju neki text i odjurilaa u toalet,tange su mi od pic**nih sokova bile skroz mokre,morala sam da izdr*am cica macu pa kud puklo da puklo,skinula sam majicu i brus da mogu da drazim nab*ekle bra*avice,podigla suknju i skinula carape,jednu nogu sam podigla na wc šolju,sa sve stiklom i pocela da dr**m,toliko sam bila u transu da sam zaboravila da zakljucam vrata,
loading...

ponedjeljak, 6. veljače 2017.

ISPOVEST 18+: Bilo je leto, krenula sam na more napaljena u nameri da se ludo provedem i dobro poje**m sa nekim…














Bilo je leto, krenula sam na more napaljena u nameri da se ludo provedem i dobro poje**m sa nekim. Pred polazak sam odlucila da se obucem se*u kako bih lozila moje saputnike. Obukla sam majicu sa velikim dekolteom i kozne pantalone koje su savrseno pokazivale moju g**u ispod kojih sam nosila tangice. Obula sam sandale sa visokom petom. Uspela sam u svojoj nameri da da probudim sve muskarce oko sebe. Ipak jedini koji mi je zapao za oko bio je vozac autobusa. Visok krupan covek u cetrdesetoj godini licio mi je na nekoga ko moze da zadovolji moje se**alne fantazije. Odlucila sam da ga probam. Sela sam na prvo sediste i odmah se upustila u razgovor sa njim koji je postepeno prelazio u zestoki flert. Zvao se Nenad iz Beograda imao je zenu i dvoje dece sto me je dodatno p*lilo. Kada smo stigli ponudio se da mi odnese kofere u apartman . Ja sam naravno prihvatila jer sam imala jasan plan da ga odvucem u krevet. Kada smo usli u lift kao slucajno sam njegovo medju*ozje dotakla mojom gu*om i ..Da pogledate cijelu ispovest kliknite na sliku ispod !
loading...

subota, 4. veljače 2017.

Erotska ispovest 18 + : Imala sam s*x sa drugaricinim deckom , skinuo me je ...




Želim s* svaki dan. Dečko mi umoran od posla, pa ga nemamo svaki dan. Počela sam pušiti po dve paklice cigara dnevno od stresa zbog manja se*sa. Počela sam kašljati, odlučila sam da zbarim drugaricinog momka tako sto sam ga pozvala u svom stanu smislila pricu da drugarica pripremila iznenadjenje i odmah da se pojavi. Kad je došao bio je nasmejan ja sam ga dočekala u mantilu, odmah sam zakključala vrata od stana i pocela mu ....Cijelu ispovest procitajte klikom na sliku ispod !
loading...

subota, 28. siječnja 2017.

ISPOVEST (18+): Kada mi je “drug” iskorostio sestru, odlucio sam se za osvet , iskoristio sam mu mamu



Kada mi je “drug” iskorostio sestru, odlucio sam se za osvetu. Imao sam brutalno perverzan seks sa njegovom majkom, koju sam i slikao(nasta se nije bunila, mislila je da zelim uspomenu) i snimao .. Dosao sam do njihove kuce , sa izgovorom da trazim Filipa , a znao sam da on nije doma . Njegova majka je bila prafa milf , velikih okruglih grudi i ogromne guze . Slucajno sam prolio casu vode po sebi i krenuo da se skidam , znajuci da ona nece moci odoljeti . Prisla mi je sa namjerom da me obrise , medjutim to je bilo jace od nje , skinula mi je hlace i krenula ga nabijati u svoja socna ..
loading...

petak, 27. siječnja 2017.

ISPOVEST (18+) – Bila sam punoletstvu drugarice, i od previše pića počelo mi je biti muka i otišla sam u wc….



Bila sam punoletstvu drugarice, i od previše pića počelo mi je biti muka i otišla sam u wc. Njen otac je ušao za mnom. Zgrabio me je i počeo ljubiti. Osetila sam se poželjno, privlačno i s*ksi. Govorio mi da ga palim i grubo mi stiskao gu*zove. Osetila sam mu k*rčinu kako se trlja o mene. Otkopčao je pantalone i već u sledećem trenutku se njegov ogroman ku*ac, sa debelim venama našao u mojim ..
loading...

srijeda, 25. siječnja 2017.

(VIDEO) Skandal u skoli: Profesorica izvela striptiz pred ucenicima, oni sve snimili!



EDNA talijanska profesorica priredila je učenicima bizarno iznenađenje u obliku seksi plesa i striptiza u učionici, dok su je oni snimali mobitelima.Srednjoškolska nastavnica informatike plesala je podignute majice pred razredom, skakutala i pokazivala grudnjak, cijelo vrijeme potpuno svjesna učenikove kamere koja ju snima!
loading...

utorak, 24. siječnja 2017.

VODITELJKA JE ZALUDJELA INTERNET OVIM SNIMKOM Vidite li vi zašto?



Portorikanska voditeljka JACKIE Guerrido je oduševila gledaoce svojim odjevnim kombinacijama, naime, ona se uvijek pred malim ekranima pojavljivala u uskim haljinicama koje savršeno naglašavaju njene zanosne obline…
Prelijepa brineta je u samom centru pažnje, a razlog za to nije samo njeno zanosno tijelo već nešto što samo ona radi tokom prezentovanja vremenske prognoze.
U nastavku pogledajte dotični snimak kojim je ova voditeljka zaludjela internet…
loading...

ponedjeljak, 23. siječnja 2017.

ISPOVEST – Izveo ja bivšu u bioskop i naravno završimo u mom autu u nekoj maloj ulici. ..





Izveo ja bivšu u bioskop i naravno završimo u mom autu u nekoj maloj ulici. Šlicevi spušteni, ja na ledjima ona na meni, malo se ljubakamo, počne skidanje, pu*enje, lizanje itd. Uglavnom u sred je*ačine vidim neko svetlo na prozoru i kako sam se trzno tako mi se noga ukočila… uhvatio me grč u du*etu i umirem od boli a glupača nastavlja jahanje… Bacim je sa sebe a ona jadna se udarila glavom i kreće da jauče. Polcajac poceo “muški” kucati na zamagljeni prozor… Ona gola golcata, si*e vise na sve strane… 
loading...

subota, 21. siječnja 2017.

ERO*SKA ISPOVEST – Moj prijatelj ima već vezu godinu dana i često je pred nama tražio od djevojke da mu p*ši pred nama nekada je skidao…



























Moj prijatelj ima već vezu godinu dana i često je pred nama tražio od djevojke da mu puši pred nama nekada je skidao. Ona se naravno opirala ali uzalud i sve do tog dana tako smo sjedili dignutih ku**eva i gledali njeno zgodno tijelo dok mu p*ši. Onda je tog dana bio njemu rođendan i pozvao je društvo i naravno ona je jedino žensko tu. Djevojka je imala 18 godina visoka crna zgodna veoma krupne gu*e i solidnih si*a s velikim bradavicana onako bila je svijetlog tena . Zgodna do bola. Na tom slavlju negdje u ponoć on joj kaže da se skine želi je je**t ali ona odbija. I u tom žaru borbe uspio joj je svuci majicu ostala je gore gola te s*e kad vidiš mora ti se dignuti. Dole je ostao bijeli minić i crvene tange. Nabi joj glavu na svoj ku*ac i ona poče gutati. U tom da znak jednom od nas da joj svuce ostatak odjece. Ovaj odmah to uradi. Ona se poče buniti ali ovaj je opet uze za kosu i vrati joj ku**c usta. Nakon neku minutu opustila se i poče sama sve da radi. On gleda u nas i smije se. Šta je je**ci i vi bi malo.. Bez razmišljanja nas koliko nas je bilo oko 11 izvadismo 11 gladnih kur**va i krenusmo .... 
loading...

Probni post

dagrfhjewafsgtfwedgfwadgfqadfssAS
loading...